Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Δ. Παπαδημητρίου: Σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα για αυστριακές επιχειρήσεις


Στις δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας Αυστρίας, αλλά και στις προοπτικές που ανοίγονται για επενδύσεις στην χώρα μας, στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας, της περιβαλλοντικής διαχείρισης, των νέων τεχνολογιών, των μεταφορών και του τουρισμού, επικεντρώθηκε η συζήτηση του υπουργού Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου με υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των μεγαλύτερων αυστριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ο υπουργός συμμετείχε ως επίτιμος προσκεκλημένος σε γεύμα εργασίας που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της πρέσβειρας της Αυστρίας στην Ελλάδα Αντρέα Ικίτς Μπομ.

Στόχος της εκδήλωσης, ήταν να δοθεί η ευκαιρία στον Δημήτρη Παπαδημητρίου να παρουσιάσει στους εκπροσώπους της αυστριακής επιχειρηματικής κοινότητας τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη, καθώς και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Στο γεύμα συμμετείχαν υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των μεγαλύτερων αυστριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.
Ο υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε στην κατάσταση της οικονομίας, όπως διαμορφώνεται σήμερα, τονίζοντας ότι μετά από μία πολυετή περίοδο ύφεσης, μεταρρυθμίσεων και της μεγαλύτερης δημοσιονομικής προσαρμογής, που πέτυχε ποτέ χώρα του ΟΟΣΑ, η ελληνική οικονομία ανακάμπτει ήδη από το 3ο τρίμηνο του 2016, γεγονός που πιστοποιεί το τέλος της ύφεσης. Ανέπτυξε το στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης, αναφέρθηκε στις νομοθετικές μεταρρυθμίσεις που επιταχύνουν τη διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων και στο ίδιο πλαίσιο, ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών και Στρατηγικών Επενδύσεων Λόης Λαμπριανίδης, παρείχε διευκρινίσεις για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου