Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Τουρκία: Συμφωνία με Βρετανία για «νέα γενιά μαχητικών αεροσκαφών»


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στην Άγκυρα, επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ της βρετανικής ‘BAE Systems’  και της τουρκικής κρατικής  «Αεροδιαστημική Βιομηχανία» (ΤΑΙ), για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, σύμφωνα με δημοσίευμα της ‘Yeni Safak’.


Σχολιάζοντας τη συμφωνία η Βρετανίδα πρωθυπουργός ανέφερε ότι «η Βρετανία είναι ένα μεγάλο,  παγκόσμιο,  εμπορικό έθνος  και είμαστε έτοιμοι για δουλειά», προσθέτοντας ότι μετά το Brexit η χώρα αναζητά νέους συνεργάτες για το εμπόριο.«Η συμφωνία σηματοδοτεί την αρχή μια νέας βαθύτερης εμπορικής σχέσης με την Τουρκία και ενδεχομένως θα εξασφαλίσει στη Βρετανία και την Τουρκία θέσεις εργασίας και ευημερία για τις επόμενες δεκαετίες», τόνισε η Μέι.Η συμφωνία αποτέλεσε το «Heads of Agreement» που δεν είναι δεσμευτική, αλλά θα είναι υποχρεωτική όταν υπογραφούν οι σχετικές τυπικές συμβάσεις.Η συνολική αξία της συμφωνίας αναφέρεται από την Dawning Street στα 100 εκατομμύρια λίρες ή 117 εκατομμύρια ευρώ.

http://www.echedoros-a.gr/2017/01/blog-post_767.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου