Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Βενιαμίν Νετανιάχου: ‘Σωστός’ ο Τραμπ για το τείχος με το Μεξικό


Εκπρόσωπος του Ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, τόνισε το Σάββατο ότι ο πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου δεν σχολίασε τις σχέσεις ΗΠΑ με το Μεξικό όταν ο Ισραηλινός ηγέτης δήλωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι «σωστός» που αποφάσισε να χτίσει τείχος κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού για να εμποδίσει την παράνομη μετανάστευση.


Η διευκρίνιση δόθηκε όταν Μεξικανοί αξιωματούχοι τηλεφώνησαν οργισμένοι στην Ιερουσαλήμ και απαίτησαν διευκρίνιση, όπως ανέφερε η εφημερίδα «Haaretz».


Νωρίτερα το Σάββατο, ο Νετανιάχου καλωσόρισε τους επαίνους του Τραμπ για το φράγμα ασφαλείας που έχτισε το Ισραήλ.


Αναφερόμενος στον νεόχτιστο φράχτη κατά μήκος των συνόρων  του Ισραήλ με την Αίγυπτο, ο ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι το μέτρο είχε «μεγάλη επιτυχία» για τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από αφρικανικές χώρες.


«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι σωστός. Έχτισα ένα τείχος κατά μήκος των νότιων συνόρων του Ισραήλ. Σταμάτησε όλη η παράνομη μετανάστευση. Μεγάλη επιτυχία. Μεγάλη ιδέα», έγραψε ο Νετανιάχου στο Twitter στην αγγλική γλώσσα.


Πηγή: Times of Israel
http://www.echedoros-a.gr/2017/01/blog-post_285.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου