Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ιράν: Η Τεχεράνη προειδοποιεί πως δεν πρόκειται να επαναδιαπραγματευτεί την πυρηνική συμφωνία με τη Δύση


Το Ιράν δεν θα επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία που υπέγραψε με τη Δύση, ακόμη και στην περίπτωση που θα βρεθεί αντιμέτωπο με νέες κυρώσεις, μετά την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Ιρανού αναπληρωτή υπουργού των Εξωτερικών, Αμπας Αρακτσί.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ που αναλαμβάνει επίσημα τα προεδρικά του καθήκοντα την Παρασκευή, έχει απειλήσει είτε να ακυρώσει τη συμφωνία, που περιορίζει τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Τεχεράνης, σε αντιστάθμισμα για την άρση του διεθνούς εμπάργκο που εφαρμόστηκε κατά του Ιράν, είτε η Ουάσινγκτον να επιδιώξει την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου