Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΕΞ Ιράν: Επίσημη διαμαρτυρία για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ


Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν κάλεσε σήμερα τον πρεσβευτή της Ελβετίας στην Τεχεράνη προκειμένου να του υποβάλει διαμαρτυρία για την ταξιδιωτική απαγόρευση που επέβαλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε βάρος πολιτών από το Ιράν και άλλες έξι μουσουλμανικές χώρες, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Το γραπτό σημείωμα που επιδόθηκε στον πρεσβευτή, ο οποίος εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ στο Ιράν καθώς η Ουάσινγκτον και η Τεχεράνη δεν διατηρούν διπλωματικές σχέσεις, αναφέρει πως το εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ «βασίστηκε σε λανθασμένα και μεροληπτικά προσχήματα που είναι αντίθετα με τις συνθήκες ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

(με πληροφορίες από ΑΠΕ)
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου