Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Ρίνς Πρίμπους σε δημοσιογράφο του NBC: «Δεν θα απολογηθούμε γιατί θέλουμε να κρατήσουμε την Αμερική ασφαλή»


Τηλεοπτική συνέντευξη στο NBC και στον δημοσιογράφο Τσακ Τοντ έδωσε ο ομογενής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρινς Πρίμπους αναφορικά με την ταξιδιωτική οδηγία απαγόρευσης εισόδου στις ΗΠΑ της αμερικανικής διοίκησης για υπηκόους συγκεκριμένων χωρών.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρίμπους είπε:

«Το γεγονός είναι ότι μόνο εχθές 325.000 άνθρωποι μπήκαν στις ΗΠΑ και 109 κρατήθηκαν για περαιτέρω διευκρινίσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν φύγει και έχουμε κάποιες δεκάδες ακόμη που περιμένουν.

Υποψιάζομαι πως εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν κάποια κακή πρόθεση θα φύγουν και αυτοί. Εάν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι  δεν πρέπει να βρίσκονται στην χώρα τότε θα κρατηθούν.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τίποτα εδώ».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου