Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Οικονομική υποβάθμιση της Τουρκίας από την Fitch- σε καθεστώς junk


Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας προς το καθεστώς Junk. Έτσι τα τουρκικά ομόλογα που βρίσκονται σε όλους τους μεγάλους οργανισμούς αξιολογούνται ως επικίνδυνα.



Η πιστοληπτική ικανότητα που υποβαθμίσθηκε κατά ένα επίπεδο βρίσκεται τώρα στο ‘BB=’, σημειώνει η αυστριακή Κουριέρ επικαλούμενη δηλώσεις της Fitch στο Λονδίνο. Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι δεν απειλείται με περαιτέρω υποβάθμιση.



Η Fitch δικαιολόγησε την υποβάθμιση με την κατάσταση της  ασφάλειας στη χώρα και την πολιτική αβεβαιότητα. Ο επικείμενο συνταγματικό δημοψήφισμα θα μπορούσε να υπονομεύσει τον πολιτικό έλεγχο της κυβέρνησης.



Μετά την απόπειρα  πραξικοπήματος το περασμένο καλοκαίρι, η νομοθεσία έκτακτης ανάγκης βρίσκεται ακόμη σε ισχύ. Επιπλέον οι τρομοκρατικές επιθέσεις επιβαρύνουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και στον τομέα του τουρισμού.



Η Fitch εφιστά την προσοχή στην απότομη πτώση του τουρκικού νομίσματος, τη λίρα. Απειλείται με εξαφάνιση λόγω του υψηλού εξωτερικού χρέους. Η οικονομική ανάπτυξη έχει επίσης αποδυναμωθεί σημαντικά κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016.



Η υποβάθμιση από τον οίκο Fitch είναι πιθανό να αυξήσει το κόστος του δανεισμού όπου  ενδεχομένως  θα καταφύγει η τουρκική κυβέρνηση. Έτσι η οικονομική κρίση στη χώρα μπορεί να γίνει πιο σοβαρή.



Το αυστριακό δημοσίευμα επισημαίνει ότι η πολιτική κατάσταση στη χώρα έφερε το αποτέλεσμα της δεινής αξιολόγησης


http://www.echedoros-a.gr/2017/01/fitch-junk.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου