Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Το Ισραήλ αποφάσισε να δεχθεί 100 ορφανά της Συρίας


Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Άριε Ντέρι, ενέκρινε το περίγραμμα ενός σχεδίου για την υποδοχή  περίπου 100 παιδιών ορφανών από τον πόλεμο που μαίνεται στη Συρία. 


Ο Ισραηλινός υπουργός δήλωσε ότι έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του υπουργείου να ξεκινήσουν επαφές με φορείς που σχετίζονται με τη διαδικασία μεταφοράς των παιδιών στη χώρα.


«Η κατάσταση στη Συρία είναι πολύ σκληρή, χιλιάδες άμαχοι έχουν σφαχθεί σε μια περιοχή, μόνο μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από το Ισραήλ», είπε.


Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το υπουργείο του θα εργασθεί προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε να δεχθεί ορφανά παιδιά για ανθρωπιστικούς λόγους, «να φύγουν από τη φρίκη του πολέμου και να δουν μια καλή και φυσιολογική ζωή στο Ισραήλ», όπως είπε.Το δημοσίευμα του ισραηλινού καναλιού 10, δημοσίευσε ότι τα ορφανά θα φιλοξενηθούν σε κοιτώνες του υπουργείου Παιδείας και στη συνέχεια θα ενταχθούν σε ισραηλινά σχολεία.

http://www.echedoros-a.gr/2017/01/100.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου