Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Τουρκία:Η στάση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών σε PKK και Οργάνωση Γκιουλέν


Ο Χανς Γκεόργκ Μάασεν,  επικεφαλής  των γερμανικών υπηρεσιών πληροφοριών εσωτερικού- του Οργανισμού για την Προστασία του Συντάγματος (BFV),  προέβη σε δήλωση σχετικά με τη στάση των υπηρεσιών ως προς το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και την Οργάνωση του Γκιουλέν (FETÖ), όπως δημοσιεύει σήμερα η «Haberturk».


«Το PKK είναι μια τρομοκρατική οργάνωση στην Ευρώπη και αυτή τη μεταχείριση έχει και στη Γερμανία. Σήμερα, δεν υπάρχουν ενδείξεις που απαιτούν μια διαφορετική εκτίμηση», δήλωσε ο Μάασεν.



Οι δηλώσεις του επικεφαλής των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών έγιναν σε συνέντευξη στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών. 


Αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκία και επεσήμανε ότι υπάρχει μια πραγματική σύγκρουση μεταξύ του τουρκικού κράτους και του PKK και ότι πολλές φορές αυτή η σύγκρουση έχει συνέπειες και στους απλούς Τούρκους πολίτες.



Σχετικά με την οργάνωση FETÖ στη Γερμανία, ο Μάασεν ανέφερε ότι η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών δεν παρακολουθεί  την οργάνωση αυτή. 

«Η οργάνωση αυτή δεν έχει τεθεί υπό παρακολούθηση στη Γερμανία, επειδή δεν υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις για ένταξή (υπό παρακολούθηση).


Στη θέση,  ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών (MIT) έχει  εντοπίσει δραστηριότητες Τούρκων στη Γερμανία  για την οργάνωση FETÖ και αν αυτό έχει αντίκτυπο στη Γερμανία,  ο Μάασεν  τόνισε ότι η γερμανική μυστική υπηρεσία  εργάζεται  μόνο σε δραστηριότητες παροχής πληροφοριών για εκείνους που βλάπτουν  τα γερμανικά συμφέροντα και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να δεχθεί  καμία δραστηριότητα ξένων  υπηρεσιών στο γερμανικό έδαφος.

http://www.echedoros-a.gr/2017/01/pkk_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου