Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Πούτιν και Τραμπ συμφώνησαν να συντονίσουν τη δράση τους για να νικηθεί η ΙSIS και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις στη Συρία.


Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Κρεμλίνο κατά τη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία ο Πούτιν συνεχάρη τον Τραμπ για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του κια του ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το μέλλον.

Και οι 2 πλευρές έδειξαν τη διάθεση να εργαστούν μαζί για τη σταθεροποίηση κι ανάπτυξη της ρωσοαμερικανικής συνεργασίας σε μια εποικοδομητική ισότιμη και αμοιβαία βάση.Από κοινού συζήτησαν τα τρέχοντα διεθνή ζητήματα συμπεριλαμβανομένων τη μάχη κατά της τρομοκρατίας την κατάσταση στη Μ Ανατολή την αραβοισραηλινή διαμάχη και γενικότερα το ζήτημα του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος αλλά και το θέμα της χερσονήσου της Κορέας. 
Επίσης συζήτησαν και την κρίση στην Ουκρανία. Συμφώνησαν να θεσπίσουν μια συνεργασία σε όλες αυτές και σε άλλες περιοχές.την ίδια στιγμή ανέδειξαν την προτεραιότητα των συντονισμένων προσπαθειών της μάχης κατά της κύριας απειλής που είναι η τρομοκρατία. Οι 2 πρόεδροι συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν μια αληθινή συνεργασία μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας με σκοπό την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους κι άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία. 
Συνέχισαν τησυζήτηση επί οικονομικών κι εμπορικών θεμάτων μεταξύ των 2 χωρώνκιαο πρόεδρος Τραμπ ζήτησε ευχήθηκε ευδαιμονία και ευημερία στο ρωσικό λαό σημειώνοντας ότι η Ρωσία και οι πολίτες της τυγχάνουν της συμπάθειας του αμερικανικού λαού.Ο Πούτιν ανταπέδωσε λέγοντας ότι ανάλογα αισθήματα θρέφουν και οι ρώσοι για τους αμερικανούς υπενθυμίζοντας ότι οι 2 χώρες ήταν 2 σύμμαχοι σε 2 παγκοσμίους πολέμους και ότι θεωρεί τις ΗΠΑ σαν ένα σημαντικό εταίρο στη μάχη κατά της διεθνούς τρομοκρατίας. 

https://dimpenews.com/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου