Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Με στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 που απογειώθηκαν από την Ρωσία χτύπησε ξανά η RuAF την ISIS


Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες η ρωσική Αεροπορία κονιορτοποίησε τις θέσεις της ISIS στην Deir ez-Zor απογειώνοντας στρατηγικά βομβαρδιστικά από το ρωσικό έδαφος.

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας 6 στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 απογειώθηκαν την Δευτέρα από αεροπορική βάση στην νότια Ρωσία (πιθανότερο το Mozdok ή η Engels) και αφού πέταξαν μέσω Ιράν και Ιράκ πραγματοποίησαν σειρά βομβαρδισμών στην Deir ez-Zor εναντίον θέσεων της ISIS η οποία πολιορκεί το αεροδρόμιο αλλά και τη ίδια τη πόλη.

Τα αεροσκάφη συνόδευσαν και αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού  Il-78 Midas. Όπως είχε γίνει και στη επιχείρηση του Σαββάτου αεροσκάφη Su-30SM και Su-35S απογειώθηκαν από την ΑΒ Khmeimim στη Συρία προκειμένου να παρέχουν προστασία στα ρωσικά βομβαρδιστικά.

Όπως ανακοινώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τα ρωσικά Tu-22 κατέστρεψαν όλους τους στόχους τους. Να σημειωθεί ότι την Κυριακή αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν και αυτά σε δύο περιπτώσεις πετρελαιοπηγές που ελέγχει η οργάνωση στην ευρύτερη περιοχή της Deir ez-Zor.

Σημασία έχει ότι η ISIS βάλλεται τόσο από την ρωσική και την αμερικανική Αεροπορία όσο και από την συριακή παρόλα αυτά οι 14.000 ένοπλοι που έχει συγκεντρώσει στην περιοχή συνεχίζουν να πολιορκούν την πόλη και το αεροδρόμιο των οποίων έχουν αποκόψει την μεταξύ τους επικοινωνία.

Στο μεταξύ στο άλλο κύριο μέτωπο αυτό της al-Bab το ρωσικό υπυοργείο Άμυνας δήλωσε πως έλαβε συντεταγμένες για τη θέση μονάδων της ISIS από τις ΗΠΑ.

«Στις 22 Ιανουαρίου το ρωσικό κέντρο διοίκησης στην αεροπορική βάση Hmeymim στην Λαττάκεια έλαβαν συντεταγμένες για τις θέσεις της ISIS στην al-Bab μέσω της απευθείας γραμμής επικοινωνίας από το αρχηγείο των αμερικανικών δυνάμεων. Ύστερα από την κατάλληλη επιβεβαίωση των συντεταγμένων μέσω UAV και δορυφορικών παρατηρήσεων οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις σε συνεργασία με 4 μαχητικά από την διεθνή συμμαχία πραγματοποίησαν αεροπορικές προσβολές στην al-Bab», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου