Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξημένες κατά 13,3% οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών τον Ιανουάριο 2017 υπήρξαν αυξημένες κατά 13,3% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2016.

Στα υπόλοιπα στοιχεία της αγοράς, τα καινούργια φορτηγά αυξήθηκαν κατά 23,1%, και πάλι σε σύγκριση πέρυσι, ενώ η αγορά των καινούργιων λεωφορείων μειώθηκε κατά 25,0%, συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2016.

Επιπλέον, στα καινούργια δίκυκλα οι ταξινομήσεις μειώθηκαν κατά 41,8%, κυρίως λόγω του μεγάλου πλήθους προταξινομήσεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τρίμηνο του 2016.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου