Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Αιφνιδιαστική απόφαση Β.Πούτιν για μεγάλη στρατιωτική άσκηση με 45.000 στρατιώτες και 150 αεροσκάφη


Εντολή για μεγάλη στρατιωτική άσκηση έδωσε αιφνιδιαστικά ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Στην τριήμερη άσκηση λαμβάνουν μέρος 45.000 στρατιώτες και 150 αεροσκάφη, ενώ προσεβλήθησαν και στόχοι με πυραύλους. 

Δυτικοί αναλυτές έχουν προειδοποιήσει ότι η αιφνιδιαστικές ασκήσεις, οι οποίες δεν ανακοινώνονται εκ των προτέρων, θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχυση στις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις, και να οδηγήσουν σε «ατύχημα» που θα αποτελέσει αιτία «θερμού επεισοδίου». 

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS ο πρόεδρος της Ρωσίας και ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου έδωσαν την εντολή για την άσκηση την Τρίτη το πρωί. 

Oι αιφνιδιαστικές στρατιωτικές ασκήσεις της Μόσχας αυξήθηκαν μετά την χειροτέρευση των σχέσεων με τη Δύση λόγω της Ουκρανικής κρίσης. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου