Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Κωνσταντινούπολη: Ποινή φυλάκισης 15 ετών γιατί τραγουδούσαν στα κουρδικά


Δώδεκα άτομα, που είχαν συλληφθεί κατά το περασμένο έτος από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, επειδή τραγουδούσαν ένα δημοτικό τραγούδι στην κουρδική γλώσσα, απειλούνται με την κατηγορία της τρομοκρατίας και ενδέχεται να καταδικασθούν σε 15 χρόνια στη φυλακή.


Σύμφωνα με το αρμενικό πρακτορείο ειδήσεων ‘armenpress’ που επικαλείται το Sputnik, οι συλληφθέντες βρισκόντουσαν στο πάρκο  «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» στην Κωνσταντινούπολη και τραγουδούσαν ένα κουρδικό τραγούδι ομαδικά.


Η κατηγορούσα αρχή ισχυρίζεται ότι το τραγούδι αποτελούσε στοιχείο προπαγάνδας και ότι οι συλληφθέντες είναι μέρος της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας (του PKK). Το δικαστήριο επί του παρόντος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εξετάζει την υπόθεση.

Οι 12 Κούρδοι συνελήφθησαν τον περασμένο Αύγουστο και αρνούνται όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου