Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Συρία: Ρωσικά αεροσκάφη έριξαν 20 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ


Ρωσικά αεροσκάφη παρέδωσαν στη Συρία πάνω από 20 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μέσω του Κέντρου Συμφιλίωσης των αντιμαχόμενων μερών, όπως σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο Ίντερφαξ.

«Ρωσικά αεροσκάφη χρησιμοποιώντας πλατφόρμες -αλεξίπτωτα  παρέδωσαν  20,8 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας  σε είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα, που αποδόθηκαν στις συριακές αρχές στο πλαίσιο της βοήθειας από τον ΟΗΕ», ανέφερε το Κέντρο.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης των αντιμαχόμενων μερών στη Συρία, πραγματοποίησε σε μία ημέρα οκτώ ανθρωπιστικές δράσεις- έξι στο Χαλέπι, μία στη Λαττάκεια και σε ένα χωριό, Τζαρμάν στην επαρχία της Δαμασκού.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου