Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Μόσχα : Οι μυστικές υπηρεσίες συνέλαβαν Ρώσους για κατασκοπεία υπέρ των Αμερικανών


Δύο αξιωματικοί της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας και υψηλόβαθμος διευθυντής της εταιρείας ηλεκτρονικής παροχής υπηρεσιών «Kaspersky» συνελήφθησαν στη Ρωσία.


Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για προδοσία υπέρ των συμφερόντων των ΗΠΑ.


Ο δικηγόρος Ιβάν Παβλόφ δήλωσε ότι έχουν συλληφθεί: ο επικεφαλής της ερευνητικής μονάδας ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο κλάδο των υπολογιστών Ρουσλάβ Στογιάνοφ και ένας ανώτερος αξιωματικός της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB), ο Σεργκέι Μιχαήλοφ καθώς και αναπληρωτής του , Ντμίτρι Ντοκουλάγεφ.


Ο Παβλόφ δεν αποκάλυψε ποιον εκπροσωπεί αλλά σημείωσε ότι ο πελάτης αρνείται τις κατηγορίες.

Η «Kaspersky Lab» είναι ρωσική πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κυβερνοχώρο και ιδιαίτερα στον εντοπισμό ιών σε υπολογιστές -με έδρα τη Μόσχα.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου