Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Τα τζαμιά στην Ιταλία θα λειτουργούν στην ιταλική γλώσσα;


Οι εκπρόσωποι των Μουσουλμάνων στην Ιταλία, υπέγραψαν ένα σύμφωνο με το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο τους δεσμεύει να «απορρίπτουν κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας και να κηρύττουν τη διδασκαλία του Προφήτη μόνο στην ιταλική γλώσσα».
«Αυτό είναι ένα σημαντικό έγγραφο που επηρεάζει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας, μέσω του διαθρησκευτικού διαλόγου, ξεκινώντας από την απλή βάση: έχουμε διαφορετικές θρησκείες, αλλά είμαστε όλοι Ιταλοί», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Μάρκο Μιννίτι.Καθόρισε την υπογραφή του κειμένου με τις μουσουλμανικές οργανώσεις, κυρίως με την Ιταλική Ισλαμική Συνομοσπονδία, ως ‘ένα ιστορικό στάδιο για τη δημιουργία του ιταλικού ισλάμ’.
«Ένα από τα κύρια σημεία που υπεγράφησαν είναι η δέσμευση της απόρριψης κάθε μορφής βίας και τρομοκρατίας», δήλωσε ο Μιννίτι.Επιπλέον, δεσμεύονται οι υπογράφοντες ότι οι μουσουλμανικές προσευχές της Παρασκευής στα τζαμιά θα γίνεται στην ιταλική γλώσσα ή τουλάχιστον θα μεταφράζεται συγχρόνως στην ιταλική.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στην Ιταλία υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι, κυρίως μετανάστες από Αφρική και Μέση Ανατολή.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου