Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

«Ελληνική στρατιωτική επίδειξη ισχύος στο Αιγαίο»


Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων  Doğan αναφέρεται σε άσκηση των ελληνικών ειδικών δυνάμεων, η οποία διεξήχθη στη νήσο Ψέριμο, περίπου δύο μίλια από την Κω, όπου παρουσιάζει φωτογραφίες από τις πτώσεις αλεξιπτωτιστών, που τραβήχτηκαν από τα παράλια της Αλικαρνασσού.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η άσκηση αυτή ενέχει απάντηση του ελληνικού στρατού στην ένταση των τελευταίων ημερών, προσθέτοντας ότι αυτή  δημιουργήθηκε από την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με ελικόπτερο στα Ίμια, όπου πέταξε στεφάνι στη μνήμη των νεκρών από την πτώση ελικοπτέρου στη βραχώδη νήσο πριν από 21 χρόνια.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_63.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου