Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Αλβανική μειονότητα Σερβίας: Οι Σέρβοι θέλουν περισσότερα εδάφη…


«Όσον αφορά την επιστολή του γερουσιαστή των ΗΠΑ, Ντέινα Ραραμπάκερ, ο οποίος πρότεινε στον πρόεδρο της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς, την ανταλλαγή εδαφών Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου, Σέρβοι αναλυτές  έχουν στραφεί εναντίον της πρότασης αυτής, γράφει η αλβανική ιστοσελίδα  του Πρέσεβο- νότιας Σερβίας.


Έτσι, ο Ντράγκομιρ Ανγκελόβιτς δήλωσε ότι η λύση αυτής δεν είναι αποδεκτή από τη Σερβία.


«Για εμάς το προτεινόμενο μοντέλο διακανονισμού δεν περατώνεται σε εδαφικό πρόβλημα. Το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι ξεχωριστό κράτος, αλλά είναι δική μας επαρχία. Νομίζω ότι η Σερβία θα πρέπει να περιμένει μέχρι η νέα διακυβέρνηση του Τραμπ επαναφέρει σε επίπεδο αμοιβαίων σχέσεων με τη Ρωσία και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για εδαφικά προβλήματα.


Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει ανταλλαγή της νότιας Σερβίας με το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, αλλά σε συνομιλίες μόνο, για ενδεχόμενη διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου, που θα περιλαμβάνει όχι μόνο το βόρειο, αλλά περισσότερα τμήματα του Κοσσυφοπεδίου που πρέπει να παραμείνουν στη Σερβία», είπε ο Ανγκελόβιτς, σύμφωνα με την αλβανική ιστοσελίδα «presheva.com».

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου