Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Τουρκία: Ξεκίνησε η κατασκευή του εργοστασίου πυρηνικής ενέργειας στο Ακούγιου


Η Τουρκία άρχισε την κατασκευή του πυρηνικού σταθμού ‘Ακούγιου’, το οποίο προβλέπεται να ολοκληρωθεί περί το 2023, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Μπεράτ Αμπαϊράκ, όταν επισκέφθηκε το χώρο του υπό ανέγερση εργοστασίου.


«Πρόθεσή μας είναι, ο πρώτος αντιδραστήρας να τεθεί σε λειτουργία όταν η χώρα θα γιορτάζει την 100η επέτειο από την ανακήρυξη της δημοκρατίας», είπε ο υπουργός και έγραψε στο Twitter ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να υλοποιήσει το πυρηνικό της όνειρο.Το έργο αποτελείται από 4 μονάδες με συνολική χωρητικότητα 4.800 μεγαβάτ και αξία του είναι πάνω από 22 δισεκατομμύρια δολάρια με κεφάλαια από Ρώσους επενδυτές.Είναι συμβατό με τη συμμετοχή της Rosatom και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα ενέργειας μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας.Η περιοχή του εργοστασίου βρίσκεται στην επαρχία της Μερσίνας, στη νότια ακτή της Τουρκίας στη Μεσόγειο Θάλασσα, όπως δημοσιεύει το πρακτορείο Bgnes.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου