Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τούρκοι επισκέπτονται το Ισραήλ για σύνδεση αγωγού μεταξύ των δύο χωρών


Ανώτερη  τουρκική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το Ισραήλ την Κυριακή, για πρώτη φορά μετά την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών από τον Ιούνιο του περασμένου έτους, γράφει η ισραηλινή «Arutz Sheva 7» στην αγγλική γλώσσα.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις με ανώτερους εκπροσώπους του Υπουργείου Ενέργειας καθώς και με εκπροσώπους των εταιρειών Delek  και Noble Energy.


Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο γενικός διευθυντής του τουρκικού υπουργείου Ενέργειας και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τις συζητήσεις σχετικά με τον αγωγό φυσικού αερίου μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ.



Η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί, επίσης, τη Γάζα για να διερευνήσει την υπάρχουσα κατάσταση εκεί.


Το Ισραήλ και η Τουρκία υπέγραψαν συμφωνία συμφιλίωσης τον περασμένο Ιούνιο, έξι χρόνια μετά την επιδείνωση των σχέσεων τους μετά το περιστατικό με το πλοίο Mavi Marmara το 2010, ανοικτά των ακτών της Γάζας.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου