Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Σπίρτζης: «Η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ είναι άριστη - Ο Π.Καμμένος ανήκει στη φωτισμένη, πατριωτική δεξιά»


Ερωτηθείς για τις σχέσεις ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μετά την κριτική που άσκησε ο Νίκος Φίλης στον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, τόνισε πως η συνεργασία ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους είναι «πολύ καλή» και «θαυμαστή».

Σχετικά με το αν προτιμάει την Φώφη Γεννηματά ή τον Πάνο Καμμένο, τόνισε: «Δεν μπαίνει πάλι αντιπαραθετικά το θέμα. Τον κ. Καμμένο τον γνώρισα τελευταία χρόνια και τον έχω εκτιμήσει βαθύτατα.

Η φίλη μου η κ. Γεννηματά θα μπορούσε να απαλλαγεί από όλα αυτά που βαραίνουν τον χώρο και θα μπορούσε να έχει μια κατεύθυνση συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων και όχι διαίρεσής τους».

Διευκρίνισε μάλιστα ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει και με τη συμμετοχή του κ. Καμμένου «Γιατί όχι; Ο Πάνος Καμμένος και ένα κομμάτι της φωτισμένης και πατριωτικής δεξιάς αυτή τη στιγμή με τη σημερινή ΝΔ δεν έχουν καμία σχέση».

Ερωτηθείς για τις πανηγυρικές δηλώσεις που είχε κάνει μετά το Eurogroup, συγκρίνοντας τη συμφωνία με την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης υποστήριξε πως στόχος του ήταν να παραλληλίσει την εθνική ανάταση που υπήρχε στους Βαλκανικούς Πολέμους με την εθνική ανάταση που πηγάζει από τη συμφωνία.

Υποστήριξε ότι αυτό που επιτεύχθηκε στο Eurogroup δρομολογεί την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια.

Όσον αφορά την Τράπεζα Αττικής και τον χορό χαριστικών δανείων που φαίνεται να προσέφερε σε «ημέτερες» εταιρείες, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα να γίνει έλεγχο από «70 εισαγγελείς», ισχυριζόμενος μάλιστα πως παλαιότερα – ως πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – είχε επισημάνει προσωπικά τα προβλήματα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το ασφαλιστικό Ταμείο των μηχανικών και εργοληπτών δημοσίων έργων (ΤΣΜΕΔΕ) είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος στην Τράπεζα Αττικής. Το ΤΕΕ έχει στενή σχέση με το ΤΣΜΕΔΕ.

Ο κ. Σπίρτζης πέρασε μάλιστα και ελαφρώς στην αντεπίθεση, λέγοντας πως η ΤτΕ θα έπρεπε προ πολλού να έχει εφαρμόσει «πιο σφιχτό» σύστημα ελέγχων στην Τράπεζας Αττικής και άλλα ιδρύματα.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Άντε φωτισμένε (α)δέξιε Πάνο Κα(η)μμένε πάρε και εσύ σειρά στη λέσχη Μπίλτενσπεργκ μπας και γίνεις πε-φωτισμένος σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Αλλά ξέχασα, η λέσχη είναι για υποψήφιους πρωθυπουργούς οπότε δύσκολο να σε καλέσουν, άλλωστε δεν ξέρεις αν θα είσαι και στην επόμενη βουλή. Κατέβα ως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ για να βγεις βουλευτής άλλωστε δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Κα(η)μμένε τι να κάνουν για σένα, να μειώσουν το όριο εισόδου της βουλής για πάρτη σου, εικονικά, γίνε συνιστώσα στο ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές να πάρεις βουλευτική καρέκλα. Αφού δεξιός δεν είσαι, μην κοροϊδευόμαστε σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως να βάλεις τον Δημήτρη Καμμένο για αρχηγό και να πας ως βουλευτής επικρατείας γιατί είσαι κουστάλογο πλέον. Από Καμμένο σε Καμμένο πάει η καρέκλα αλλά κάποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν, γίνονται και θαύματα καμιά φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή