Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Πράσινοι Γερμανίας: «Δεν είναι ευπρόσδεκτος ο Ερντογάν πριν από το δημοψήφισμα»


Στη Γερμανία άρχισε να αυξάνεται η δυσαρέσκεια έναντι της πιθανής συμμετοχής του αρχηγού του τουρκικού κράτους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην εκστρατεία προπαγάνδας της τουρκικής κοινότητας στη χώρα, υπέρ των συνταγματικών αλλαγών που η Άγκυρα προωθεί με  δημοψήφισμα στις 16 Απριλίου.


Αυτό αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Fokus’επικαλούμενο την εφημερίδα της Βαυαρίας «Die Sueddeutsche Zeitung».


Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στο Βερολίνο θα πρέπει να «διευκρινίσει» στον Ερντογάν ότι «δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ, πριν από το δημοψήφισμα», δήλωσε ο πρόεδρος των «Πρασίνων», τουρκικής καταγωγής, Τζεμ Έζντεμιρ (Cem Özdemir- φωτό).


Κάλεσε, μάλιστα, τις αρχές της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας να απαγορεύσουν γεγονότα με αιτία τον Ερντογάν που θα μπορούσαν να κινητοποιήσουν τους συμπατριώτες του που ζουν στη χώρα.


http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_155.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου