Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι ΗΠΑ υπέρ των διαμαρτυρομένων Αλβανών και κατά του Ράμα


Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντέδρασαν στη διαμαρτυρία της αντιπολίτευσης που πραγματοποιείται για πέμπτη ημέρα έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο.




Ο Τζον Σουρίερ (John Cyrier) εκπρόσωπος  της πολιτείας του Τέξας των ρεπουμπλικάνων απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, υποστηρίζοντας την προσπάθειά του.



Στην επιστολή του, ο Σουρίερ γράφει ότι «οι Αλβανοί θέλουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές. Εμείς υποστηρίζουμε τους Αλβανούς στις προσπάθειές τους για την ελευθερία».



Ο Λουλζίμ Μπάσα ζήτησε τη δημιουργία μια υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα επιτρέψει ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές.


Ο ίδιος δήλωσε ότι το κόμμα του θα απόσχει από τις εργασίες του αλβανικού κοινοβουλίου.


‘Sot’
http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_245.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου