Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τ.Μέι: «Από τον Μάρτιο σταματά η ελεύθερη είσοδος πολιτών από Ρουμανία και Βουλγαρία στην Βρετανία»


Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ανακοίνωσε ότι από τον Μάρτιο κλείνουν τα σύνορα της χώρας κατ'αρχήν για τους πολίτες χωρών της Ανατολικής Ευρώπης αμέσως μετά την ενεργοποίηση της διαδικασίας εξόδου από την ΕΕ!

Ηδη έχει περιοριστεί στο 20% ο αριθμός των εισερχομένων από ασιατικές και μεσανατολικές χώρες.

Ο αριθμός των μεταναστών από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει φθάσει σε επίπεδα ρεκόρ, κατά τους τρεις μήνες μετά το δημοψήφισμα του Brexit, σύμφωνα με την βρετανική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. 

Για την περίοδο αυτή,  από τις δύο χώρες των Βαλκανίων  έχουν φθάσει  74.000 άτομα, αριθμός που είναι αυξημένος κατά 19 χιλιάδες σύμφωνα με τις μετρήσεις της Υπηρεσίας. 

Οι μετανάστες αναφέρονται  για την περίοδο από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2016, έκρηξη, όμως, σημειώθηκε κατά τους τρείς μήνες μετά το βρετανικό δημοψήφισμα. 

Ο συνολικός μεταναστευτικός όγκος κατά την περίοδο αυτή έφθασε τις 273.000 μετανάστες! Οι 164.000 μετανάστες είναι από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου