Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Τέρενς Κουίκ: «Να μην μετατρέπει τα εσωτερικά της προβλήματα σε επιθετική πολιτική η Τουρκία»


Από την Λευκωσία όπου βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Τέρενς Κουίκ, κάλεσε την Τουρκία να μην μετατρέπει τα εσωτερικά της προβλήματα, σε επιθετική πολιτική εναντίον της Ελλάδος.

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στα Ίμια, μίλησε για «τηλεοπτικό σόου, το οποίο κάνει κάποιους να γελούν γι’ αυτούς που τα σχεδιάζουν».

Η Άγκυρα τόνισε, δεν πρέπει να παίζει με την Ελλάδα, είτε σε επίπεδο αμφισβήτησης των συνθηκών, είτε σε επίπεδο αμφισβήτησης των ευρωπαϊκών θεσμών.

«Είμαστε ψύχραιμοι και δεν θα τσιμπήσουμε από τις τουρκικές προκλήσεις» διεμήνυσε ο Έλληνας υφυπουργός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου