Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Κρεμλίνο σε Ουάσιγκτον: Έχουμε «άριστες» σχέσεις με Ιράν - Δεν είναι τρομοκρατική δύναμη


Σαφές μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ και την Ουάσιγκτον στέλνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δηλώνοντας απερίφραστα πως η Ρωσία δεν θεωρεί το Ιράν τρομοκρατική δύναμη και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Τεχεράνη σε όλα τα επίπεδα.

«Δεν συμφωνούμε καθόλου με την εκτίμηση ότι το Ιράν αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο για τον κόσμο. Όλοι γνωρίζουν ότι η Ρωσία έχει άριστες σχέσεις και συνεργάζεται με αυτή τη χώρα σε πολλούς τομείς. Απολαμβάνουμε τη συνεργασία μας στο εμπόριο και στην οικονομία και προσδοκούμε σε επέκτασή της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιχείρησε, ωστόσο, να διαχωρίσει τις υποθέσεις, λέγοντας ότι «δεν μπορεί και δεν πρέπει η συγκεκριμένη υπόθεση να αποτελέσει τη βάση για το κτίσιμο των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ  και Ρωσίας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου