Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Φιάσκο η συζήτηση στην Ολομέλεια για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ»


«Η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, εξελίχθηκε σε φιάσκο, δοθέντος, ότι όλα τα κόμματα είναι συνένοχα στην διεφθαρμένη κατιούσα της μεταπολίτευσης. Από τα χρήματα που πήραν, τόσο τα κόμματα όσο και τα ΜΜΕ, ούτε ένα ευρώ δεν θα επιστραφεί» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων δηλώνοντας ότι τελικά δεν οφέλησε σε τίποτα η πολύμηνη διαδικασία της επιτροπής.

Κατόπιν αυτού η Ε.Κ συμπεραίνει ότι «οι ευθύνες των υπευθύνων παραγράφονται και η φουρνιά των παλαιών πολιτικών που μας πτώχευσαν, βγαίνει τώρα από την κρύπτη της και έχει το θράσος να διεκδικεί ξανά την ψήφο των πολιτών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου