Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

«Τρομοκρατική οργάνωση το ΡΚΚ» σύμφωνα με την Α.Μέρκελ!


"Τρομοκρατική οργάνωση" χαρακτήρισε το ΡΚΚ η Γερμανίδα καγκελάριος Α.Μέρκελ στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο προέδρο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Φυσικά ο Ρ.Τ.Ερντογάν άκουσε με ευχαρίστηση την παρατήρηση την Γερμανίδας που αποκήρυξε με τον χαρακτηρισμό της τρομοκρατίας το κουρδικό απελευθερωτικό κίνημα και θίχτηκε μόνο όταν η Γερμανίδα Καγκελάριος χρησιμοποίησε τη φράση «ισλαμιστική τρομοκρατία».

«Παρακαλώ μην  χρησιμοποιείτε αυτή τη φράση. Ως μουσουλμάνος Πρόεδρος, δεν μπορώ να το δεχθώ», είπε ο Ερντογάν αφήνοντας την  Μέρκελ σε εμφανή αμηχανία που δεν έχει συνηθίσει να της μιλάνε έτσι.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος  απάντησε προσπάθησε να εξηγήσει , ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ «ισλαμικού» και «ισλαμιστικού» και πρόσθεσε ότι η ίδια δίνει μεγάλη σημασία στη θρησκευτική ελευθερία στη Γερμανία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου