Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Έντονη τουρκική στρατιωτική κινητικότητα στη Μπασίκα του Ιράκ


Μεγάλη κινητικότητα στρατιωτικών οχημάτων παρατηρήθηκε στην  ιρακινή Μπασίκα που βρίσκεται κοντά στην πόλη Μοσούλη, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα που αναφέρει ότι πιθανόν, η αναδιάταξη του τουρκικού στρατού στην περιοχή, συζητήθηκε από τον Έρντογάν με τον Μασούντ Μπαρζανί στη σημερινή συνάντησή τους, στην Κωνσταντινούπολη.


Η «κινητικότητα» του τουρκικού στρατού - γράφει το πρακτορείο Doğan- κυρίως στην οδό από την Ερμπίλ προς τη Μοσούλη, πολλά τεθωρακισμένα οχήματα με Τούρκους στρατιώτες , σχημάτισαν ένα  μεγάλο κομβόι.


Η τουρκική στρατιωτική παρουσία στο βόρειο Ιράκ είχε γίνει αντικείμενο διαφωνίας μεταξύ των κυβερνήσεων του Ιράκ και της Τουρκίας, ωστόσο η τελευταία, αρνείται την αποχώρηση του στρατού από την περιοχή αυτή του Ιράκ.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_133.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου