Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών επιδιώκουν Μεξικό και Τουρκία


Το Μεξικό και η Τουρκία συμφώνησαν να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις τους για την υπογραφή μιας συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών την ώρα που συγκεκριμενοποιούνται οι απειλές του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για λήψη μέτρων προστατευτισμού.

Ο Μεξικανός υπουργός Εξωτερικών Λουίς Βιντεγκαράι και ο τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκαναν γνωστό πως οι δύο κυβερνήσεις τους είχαν ήδη πολλές συνομιλίες και θα συναντηθούν και πάλι τις επόμενες εβδομάδες.

«Συμφωνήσαμε να επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας για να φθάσουμε σε μια συμφωνία», δήλωσε ο Βιντεγκαράι στους δημοσιογράφους.

«Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, το Μεξικό είναι ανοικτό στον κόσμο. Το Μεξικό θέλει να οικοδομήσει και να ενισχύσει τους εμπορικούς δεσμούς του καθώς και τις επενδύσεις με όλες τις φίλες χώρες, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική απόστασή τους», εξήγησε.

Ο Τούρκος ομόλογός του πρότεινε να ενισχυθεί η ομάδα MIKTA, μια πρωτοβουλία πολιτικής και εμπορικής συνεργασίας που δημουργήθηκε το 2013 και στην οποία συμμετέχουν το Μεξικό, η Ινδονησία, η Νότια Κορέα, η Τουρκία και η Αυστραλία.

«Μαζί θα κάνουμε περισσότερες προσπάθειες για να καταστήσουμε αυτή την πρωτοβουλία, αυτό το φόρουμ, πιο εύστοχο πολιτικά, πιο αποτελεσματικό και πιο ορατό», δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου