Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Πύρινο μήνυμα του Αρχηγού ΓΕΣ Α.Στεφανή: «Ο Ελληνικός Στρατός είναι δυνατός, ισχυρός και έτοιμος να υπερασπιστεί την χώρα!»


Ο νέος αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής σε μία κίνηση από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει η ηγεσία των ελληνικών ενόπλων Δυνάμεων (εξαιρείται ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ε.Αποστολάκης που προχώρησε σε ανάλογη δήλωση πρν δύο εβδομάδας) προειδοποίησε την Τουρκία ότι θα συντριβεί αν επιχειρήσει να προχωρήσει σε εδαφικό ακρωτηριασμό της χώρας ή αμφισβητήσει τον έλεγχο που ασκεί η χώρα ως απόρροια της κυριαρχίας της στον νησιωτικό χώρο του Αιγαίου.

Ενα πύρινο μήνυμα με σαφείς αποδέκτες.

Λίγα μίλια μακριά από την νήσο Παναγιά, στο σύμπλεγμα των Οινουσσών, όπου την περασμένη Πέμπτη Εθνοφύλακες πραγματοποίησαν αντιαποβατικές βολές ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μιλώντας μέσα στην εκκλησία, ενώπιον του Μητροπολίτη σε μια σημειολογικού χαρακτήρα συμπόρευση δήλωσε: "Είμαι κι εγώ Χιώτης. Οι Χιώτες μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι γιατί ο Ελληνικός Στρατός κάνει καλά την δουλεία του. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι δυνατός, ο Ελληνικός Στρατός είναι ισχυρός, δεν είναι σε κρίση και το προσωπικό μας υπερβάλλει τις δυνάμεις τουνει αυτό που πρέπει φυλάσσοντας Θερμοπύλες από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη''.

Ακολούθως κλήρος και πιστοί τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο προς τιμή του...

Ο Αρχηγός το πρωί παραβρέθηκε στον μητροπολιτικό Ναό και παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο για τα θύματα του βομβαρδισμού του πλοίου του Σουηδικού Ερυθρού Σταυρού Wiril στις 7 Φεβρουαρίου 1944.

O Μητροπολίτης Χίου Μάρκος του απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου προσκαλώντας τον στις 31 Μαρτίου στην Νήσο Παναγιά για την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου