Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Γιούνκερ-Καζνέβ: Ένα κράτος που αποχωρεί από την Ε.Ε. δεν μπορεί να επωφελείται από ένα καλύτερο καθεστώς


Ένα κράτος που αποχωρεί από την Ε.Ε. δεν μπορεί να επωφελείται από ένα καλύτερο καθεστώς σε σύγκριση με εκείνο μεταξύ των κρατών μελών, δήλωσαν αναφερόμενοι στο Brexit, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ, οι οποίοι συναντήθηκαν τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες.

«Συμφωνήσαμε ότι το καθεστώς που θα προσφερθεί στη Βρετανία δεν θα είναι το ίδιο ευνοϊκό σε σύγκριση με εκείνο που χαρακτηρίζει το κράτος δικαίου και το τι είναι αποδεκτό μεταξύ των κρατών μελών της Ε.Ε.» δήλωσε ο κ. Γιούνκερ μιλώντας σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι «η έξοδος από την Ε.Ε., εάν αυτή η έξοδος (...) έχει κάποια λογική, θα οδηγήσει σε μια νέα σχέση με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαφορετική σε σύγκριση με εκείνη μεταξύ των κρατών-μελών».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης συμφώνησε με τον κ. Γιούνκερ, ενώ στάθηκε στην ανάγκη προάσπισης των συμφερόντων της Ε.Ε.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP
Πηγή3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου