Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Η διαφθορά δεν αυξήθηκε, η διαφθορά τώρα αποκαλύπτεται λέει η γ.γ. καταπολέμησης της Δικαισύνης


«Η διαφθορά δεν αυξήθηκε, η διαφθορά τώρα αποκαλύπτεται», επισημαίνει η γενική γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή της με αφορμή δημοσιεύματα, που όπως αναφέρει, κάνουν λόγο για αύξηση της διαφθοράς.

Επικαλούμενη την ετήσια έκθεση για το 2016 της ΜΚΟ Διεθνής Διαφάνεια, αναφέρει ότι «η έκθεση αφορά την υποκειμενική και με αμφισβητούμενη επιστημονική τεκμηρίωση μέτρηση της αντίληψης της διαφθοράς κι όχι το πραγματικό μέγεθος της διαφθοράς.»

Η Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς τονίζει ότι «με βάση τη μεθοδολογία της έρευνας, η πρόσφατη αποκάλυψη μεγάλων σκανδάλων του χτες είχε αρνητική επίδραση για την βαθμολογία της χώρας, αφού καταδεικνύεται η ύπαρξη διεφθαρμένων συστημάτων που έως τώρα ζούσαν στη σκιά. Ενδεικτικό στοιχείο της αξιοπιστίας του δείκτη αντίληψης της διαφθοράς αποτελεί ότι η χώρα μας ιστορικά συγκέντρωσε καλύτερη βαθμολογία το έτος 1996 (50), 1997 (53,5), το 2000 (49) παρότι όλοι πλέον σήμερα γνωρίζουμε ποιο ήταν το πραγματικό επίπεδο της διαφθοράς και κατάχρησης δημοσίου χρήματος.»

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «η Κυβέρνηση έχει ισχυρή πολιτική βούληση και ολοκληρωμένο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την καταπολέμηση της Διαφθοράς που υλοποιεί και εφαρμόζει με σημαντικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.  Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τη μάχη κατά της διαφθοράς και θα αποκαλύπτει σκάνδαλα που παρέμεναν επί χρόνια καταχωνιασμένα, ακόμα κι αν τούτο σημαίνει μείωση της βαθμολογία της χώρας σε εκθέσεις αντίληψης Μ.Κ.Ο.»

Κλείνοντας, η Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς αναφέρει ότι «η αποκάλυψη της διαφθοράς αποτελεί στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησης».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου