Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Τους «παραλογισμούς» της Τουρκίας επεσήμανε ο Ν.Κοτζιάς


Τους «παραλογισμούς» της Τουρκίας επεσήμανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου για τον οργανισμό του Υπουργείου Εξωτερικών.

«Η νέα συμφωνία με την Κύπρο δεν έχει ζητήματα; Οι επιθέσεις που κάνουν από την Τουρκία σε σχέση με τις ελληνοτουρκικές θέσεις; Οι απαιτήσεις των 4 ελευθεριών στην Κύπρο; Οι τουρκικές απαιτήσεις που είναι απαιτήσεις καταπάτησης του διεθνούς δικαίου για τις 12 βραχονησίδες που  τις έχουν κάνει 130; Λένε ακόμα και για Γαύδο ότι είναι στα δικά τους θαλάσσια σύνορα. Σε αυτούς τους παραλογισμούς δεν θέλουμε το καλύτερο νομικό προσωπικό;», υπογράμμισε ο Ν. Κοτζιάς.

Ο υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε την ανάγκη εξειδικευμένου προσωπικού. «Μπορούν οι διπλωμάτες μας να χαράξουν χάρτες για ΑΟΖ; Δεν απαιτούνται ειδικοί;». αναρωτήθηκε και πρόσθεσε ότι «παλιά η χάραξη της ΑΟΖ γινόταν με κάθετες ενώ τώρα βγαίνει με υποτείνουσες. Απαιτεί κανείς από εμένα ή από τους διπλωμάτες να έχει αυτές τις εξειδικευμένες γνώσεις μαθηματικών;».

Ακόμη ο Ν. Κοτζιάς αναφέρθηκε στο Διεθνές Δικαστήριο Χάγης. «Να πάω χωρίς να έχουμε τους καλύτερους νομικούς ή εκείνους που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία ή που είναι οι δάσκαλοι επί αυτών των θεμάτων; Αυτό είναι το επιστημονικό συμβούλιο. Σιγά μην έχει ανάγκη ο κ. Ροζάκης την αναγνώριση αυτή», είπε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου