Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Μ. Αμπάς για νόμο Νετανιάχου: «Eπίθεση εναντίον του λαού μας - Αντιτίθεται στο διεθνές δίκαιο»


Ο νέος νόμος που θα επιτρέψει στο Ισραήλ να οικειοποιείται παλαιστινικά εδάφη στη Δυτική Όχθη συνιστά «επίθεση εναντίον του λαού μας» προειδοποίησε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για επίσημη επίσκεψη.

Μιλώντας για «κατάφωρη πρόκληση στις επιθυμίες της διεθνούς κοινότητας» και για έναν νόμο που «αντιτίθεται στο διεθνές δίκαιο» ο Αμπάς υπογράμμισε ότι η οικοδόμηση νέων κατοικιών θα είναι «μια επίθεση» εναντίον του παλαιστινιακού λαού. Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα αντιταχθεί στην εξέλιξη αυτή προσφεύγοντας «στους διεθνείς θεσμούς».

Από την πλευρά του, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ είπε ότι η αύξηση των ισραηλινών οικισμών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη ανοίγει τον δρόμο για την προσάρτησή τους. «Πιστεύω ότι το Ισραήλ και η κυβέρνηση μπορούν να αναθεωρήσουν το κείμενο» αυτό, πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αμπάς.


(με πληροφορίες από ΑΠΕ)
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου