Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Οι Αλβανοί Σκοπίων προειδοποιούν για δημιουργία ‘αλβανικού κοινοβουλίου’


Ο επικεφαλής του αλβανικού κόμματος των Σκοπίων, «Συμμαχία των Αλβανών» Ζιγιαντίν Σέλα, δήλωσε ότι τα αιτήματα για την πλατφόρμα των Αλβανών δεν γίνουν αποδεκτά, τότε υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί και ένα αλβανικό κοινοβούλιο στο νοτιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων.

Ο Σέλα μιλώντας στην «TV21» τόνισε προτίθεται να ενταχθεί σε μια συμμαχία με την Σοσιαλδημοκρατική Ένωση –SDSM του Ζόραν Ζάεφ, μόνον εφόσον προηγουμένως αυτό το κόμμα νομοθετήσει για την αλβανική γλώσσα και συζητηθεί εκ νέου ο προϋπολογισμός και να παραταθεί η προθεσμία της έρευνα του ειδικού εισαγγελέα και στη συνέχεια «θα έρθει η ώρα ώστε να αλλάξει το Σύνταγμα».


«Αν δεν γίνουν αποδεκτές αυτές οι θέσεις των Αλβανών, τότε θα μποϊκοτάρουμε τις εκλογές και θα σχηματίσουμε δικούς μας θεσμούς, όπως και ένα αλβανικό κοινοβούλιο στη χώρα», ανέφερε.


Στις 7 Ιανουαρίου, τα αλβανικά κόμματα στο νοτιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων, υιοθέτησαν μια κοινή πολιτική πλατφόρμα, αυτά ήταν το DUI,  το Κίνημα Besa και η Συμμαχία των Αλβανών, η οποία πλατφόρμα θα αποτελεί τη βάση των αλβανικών κομμάτων στις διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.


Τα αιτήματα των Αλβανών είναι η αλβανική γλώσσα να γίνει επίσημη στο νοτιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων, να υπάρξει οικονομική ισότητα, συμμετοχή των αλβανικών κομμάτων στην επίλυσης της  διαφωνίας με την Ελλάδα και η απαίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, όπως σημειώνει το Makfax.

http://www.echedoros-a.gr/2017/01/blog-post_885.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου