Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

«Η ενίσχυση των Κούρδων στη Συρία ήταν απόφαση του Ομπάμα» - τουρκικά ΜΜΕ


Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ προέβη σε δηλώσεις για τα όπλα που έστειλε ως βοήθεια στο κουρδικό κόμμα της Συρίας- PYD.


Σύμφωνα με το Πεντάγωνο η απόφαση αυτή είχε ληφθεί από τον πρώην πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα και το θέμα δεν έχει συζητηθεί, ακόμη,  από τη νέα διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.


«Τα όπλα και τα θωρακισμένα οχήματα που παραδόθηκαν στους Κούρδους του YPG (στη Συρία) ήταν μια απόφαση που ελήφθη πριν από τις  (αμερικανικές) εκλογές και βάσει της απόφασης αυτή το Πεντάγωνο συνεχίζει να υποστηρίζει τους Κούρδους. Δεν υπάρχει καμία πολιτική αλλαγή σε αυτό. Ο νέος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ δεν έχει πλήρως ακόμη ενημερωθεί, αλλά λόγο στην αποστολή αυτή έχει  το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας».


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η νέα αμερικανική κυβέρνηση είναι άγνωστο ακόμη πως θα κινηθεί με το θέμα αυτό.

http://www.echedoros-a.gr/2017/01/blog-post_288.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου