Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Ρώσος πρέσβης στην Αλβανία: Το ψήφισμα του ΟΗΕ δεν επιτρέπει Στρατό Κοσσυφοπεδίου


Ο Ρώσος πρέσβης στην Αλβανία, Αλεξάντερ Καρπούσιν, δήλωσε στην εφημερίδα του Κοσόβου «Koha Ditore» ότι το ψήφισμα 1244 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών,  δεν επιτρέπει το σχηματισμό Στρατού του Κοσσυφοπεδίου.

Τα μέσα ενημέρωσης της Πρίστινα, σημειώνει το σερβικό δημοσίευμα της ‘Politika’ ότι η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, πιστεύει ότι το Κοσσυφοπέδιο πρέπει να αποκτήσει στρατό και περιμένει την κυβέρνηση του Βελιγραδίου να αναγνωρίσει τη μονόπλευρα κηρυγμένη ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, πριν από την ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ.Επίσης, η «TV Klan Kosova» υποστηρίζει ότι  το έγγραφο των 56 σελίδων, το οποίο αναφέρεται στην αμερικανική αμυντική μεταρρύθμιση,  σημειώνεται ότι το Κοσσυφοπέδιο πρέπει να αναπτύξει το δικό του στρατό.Ο Ρώσος πρέσβης, πρόσθεσε, ότι οι ισχυρισμοί για το σχηματισμό στρατού του Κοσσυφοπεδίου είναι ‘αντιπαραγωγικοί’.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_60.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου