Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ευρωπαϊκά ΜΜΕ: «Οι ΗΠΑ είναι πλέον εχθρός μας - Δεν ανήκουμε στο ίδιο στρατόπεδο»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Φαίνεται ότι η ΕΕ ξεκινάει πόλεμο με τις ΗΠΑ, κατ'εντολή του Βερολίνου, έναν πόλεμο που δεν μπορεί να κερδίσει φυσικά.

Αρθρα που εμφανίζονται σε ΜΜΕ τα οποία ελέγχουν οι Βρυξέλλες αναφέρουν ότι ο Ν.Τραμπ έχει ως προτεραιότητα την άμεση διάλυσή της και «πλέον οι ΗΠΑ είναι εχθρός μας».

Άρθρο της βελγικής De Standaard η οποία εκφράζει την πολιτική των Βρυξελλών αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «πλέον είναι σαφές ο Tραμπ έχει αναγάγει τη διάλυση της ΕΕ σε μείζονα προτεραιότητά. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα πρέπει να «στουθοκαμηλίζουν», αλλά να βλέπουν κατάματα τη νέα πραγματικότητα αναλαμβάνοντας δράση. Οι μάσκες πλέον έπεσαν και πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η ΕΕ και οι ΗΠΑ δεν μιλούν πλέον ως φίλοι και σύμμαχοι αλλά ως αντίπαλοι, ανταγωνιστές, ακόμα και ως εχθροί. Ιδίως η επίθεση Tραμπ κατά της Γερμανίας εξυπηρετεί αυτήν ακριβώς τη σκοπιμότητα, να σπείρει δηλαδή τη διχόνοια στη γηραιά ήπειρο προκαλώντας τη διάλυσή της».

Πέραν όμως της ανάλυσης της εφημερίδας υπάρχει και η δήλωση του πλέον ανώτατου θεσμικού οργάνου του Βελγίου του βασιλιά Φίλιππου, ο οποίος κατά την προχθεσινή του ομιλία προς τις αρχές της χώρας, ανέφερε ότι «το 2016 θα μείνει ως η χρονιά που σημαδεύτηκε από την απόφαση δύο μεγάλων φιλικών χωρών, των ΗΠΑ και της Βρετανίας να στραφούν στον εαυτό τους, αντιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο το ρου της ιστορίας και υιοθετώντας μία στάση αντίθετη προς την παράδοσή τους».

Είναι σαφές ότι ο βασιλιάς ανακοίνωσε το γεγονός της αλλαγής στρατοπέδου. ΗΠΑ και ΕΕ δεν βρίσκονται πλέον μαζί αλλά οι Ευρωπαίοι (χωρίς κανείς να τους ρωτήσει) επιλέγουν να συμπορεύσουνμε την Γερμανία (την χώρα που προκαλούσε αλλά πάντα έχανε συνέχεια τους πολέμους)

Από την άλλη η επίσης βελγική De Morgen ονειρεύεται καθαίρεση του Ν.Τραμπ! Αναζητά τρόπους ώστε «τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ανθρωπότητα να απαλλαγούν από τον ‘τυφώνα Tραμπ. Ακόμα και πολλοί Ρεπουμπλικάνοι θα έβλεπαν με χαρά την καθαίρεσή του»!

Πρώτη φορά υπάρχει τόσο μεγάλη παγκόσμια ενορχηστρωμένη εκστρατεία κατά την εκλογικής απόφασης ενός λαού. Οι «μάσκες» όντως έπεσαν αλλά όχι έτσι όπως το τοποθετούν οι Βέλγοι αλλά επειδή η Δημοκρατία πλέον βρίσκεται στο «εκτελεστικό απόσπασα» από τις παγκόσμιες Ελίτ που δεν μπουρούν να μείνουν άλλο στο παρασκήνιο και αναγκάζονται να βγουν πρόωρα στο «φως» της δημοσιότητας παίζοντας «όλα για όλα».

Ειδικά σε ότι αφορά την αναφορά στην Γερμανία φαίνεται ότι αυτή κινεί τα νήματα και θα επιχειρήσει να στρέψει όλες τις ευρωπαϊκές χώρες εναντίον του μεγαθήριου των ΗΠΑ.

Εάν αναλογιστεί κάποιος το μικρό ειδικό βάρος της ΕΕ και το ότι η Α.Μέρκελ έχει ήδη στρέψει εδώ και χρόνια τις ευρωπαϊκές χώρες εναντίον της έτερης υπερδύναμης της Ρωσία είναι σαφές ότι Γερμανία και ΕΕ οδεύουν προς μεγάλες γεωπολιτικές και οικονομικές συντριβές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου