Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε Συρία και νοτιοανατολική Τουρκία


Σε συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και μαχητών του ‘ισλαμικού κράτους’ στα περίχωρα της πόλης Αλ Μπαμπ στη Συρία, σκοτώθηκε ένας Τούρκος στρατιώτης και άλλοι τραυματίσθηκαν, όπως αναφέρει η τουρκική «trthaber.com»

Ενώ στο εσωτερικό της χώρας σε επιχείρηση κατά των Κούρδων αυτονομιστών στην επαρχία Τούντσελι και συγκεκριμένα στην περιοχή Πουλουμούρ (Pülümür) σε συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και μελών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σκοτώθηκαν δύο στρατιώτες και άλλοι δύο τραυματίσθηκαν.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «F5haber»,  οι δυνάμεις ασφαλείας αντιμετώπισαν ομάδα αυτονομιστών σε επιχείρηση σε ορεινή περιοχή της τουρκικής επαρχίας. 

Οι τραυματίες ελήφθησαν από ελικόπτερο  κα μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο της Τούντσελι.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου