Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Η «Αποστολή» στηρίζει 1.036 οικογένειες σε Θράκη και Βόρειο Αιγαίο


Στήριξη στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης εκατοντάδων οικογενειών  στη Θράκη και Βόρειο Αιγαίο που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας προσέφερε και το μήνα Μάρτιο ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η «Αποστολή» παρέχει ξηρά, νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα σε οικογένειες της Θράκης και των νησιών του Βορείου Αιγαίου που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις πραγματοποιήθηκε διαδικασία συλλογής αιτήσεων από άτομα που αδυνατούν να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειάς τους και μέσω οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων αναδείχθηκαν οι ωφελούμενοι του εν λόγω προγράμματος.

Συγκεκριμένα η «Αποστολή» με τις Ιερές Μητροπόλεις στηρίζουν στην Αλεξανδρούπολη 235 οικογένειες, στο Διδυμότειχο 85 οικογένειες, στην Ορεστιάδα 89, στην Κομοτηνή 461 οικογένειες και στην Καλλονή 166 οικογένειες.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής»  Κωνσταντίνος  Δήμτσας τόνισε ότι:  «προτεραιότητά μας είναι η ελπίδα του συνανθρώπου μας να ανταπεξέλθει στην οικονομική κρίση με αξιοπρέπεια. Κανείς δεν πρέπει να στερείται τα αναγκαία και τα απαραίτητα. Η «Αποστολή» ενδιαφέρεται για τους ακρίτες μας και ενισχύουμε την καθημερινότητα τους, βρισκόμαστε και συνεχώς θα το κάνουμε δίπλα σε όποιον υποφέρει».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. “Σκοπός της Εκκλησίας είναι η σωτηρία του γένους των ανθρώπων και η αποκατάσταση της Βασιλείας του Θεού επί της γης...", Αγίου Νεκταρίου, “Σκοπός και έργο της Εκκλησίας”.



    https://www.youtube.com/watch?v=topedO78YAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή