Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Γαλλία: Στην κορυφή με 26% η Λεπέν σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση


Η Μαρίν Λεπέν βρίσκεται μπροστά σε νέα δημοσκόπηση, αφήνοντας πίσω για μόλις μία ποσοστιαία μονάδα τον Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με την Sofres OnePoint Kantar, ο Φρανσουά Φιγιόν, ο οποίος δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί λόγω του «penelopegate», συγκεντρώνει μόλις το 17% στην πρόθεση ψήφου στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, βλέποντας την πλάτη της Λεπέν που συγκεντρώνει το 26% και του Μακρόν που ακολουθεί με 25%.

Οταν οι ερωτηθέντες της δημοσκόπησης κλήθηκαν να απαντήσουν ποιον θα εξέλεγαν νέο πρόεδρο σε περίπτωση παραίτησης του Φιγιόν, τα δεδομένα αλλάζουν για τον Μακρόν. Η Μαρίν Λεπέν συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή με 27%, ενώ ακολουθεί ο Ζιπέ με 24,5% και ο Μακρόν με 20%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου