Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Γκ. Βίλντερς: «Θα κήρυσσα... όλο το υπουργικό συμβούλιο της Τουρκίας persona non grata»


Ο Ολλανδός εθνικιστής πολιτικός Γκέερτ Βίλντερς, που αναμένεται να αποκομίσει σημαντικά κέρδη στις βουλευτικές εκλογές της 15ης Μαρτίου, δήλωσε σήμερα ότι θα απαγόρευε σε Τούρκους αξιωματούχους να πραγματοποιήσουν εκστρατεία στην Ολλανδία, ενόψει του δημοψηφίσματος στην Τουρκία.

Την Παρασκευή η ολλανδική κυβέρνηση γνωστοποίησε ότι τα σχέδια των τουρκικών αρχών να οργανώσουν μια προεκλογική συγκέντρωση στο Ρότερνταμ είναι «ανεπιθύμητα», ωστόσο δεν προσπάθησε να τα αποτρέψει.

Ο Βίλντερς είπε σε δημοσιογράφους στο Άμστερνταμ ότι η απάντηση του πρωθυπουργού της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε ήταν «πολύ αδύναμη. Θα ενεργούσα με διαφορετικό τρόπο».

«Θα κήρυσσα… όλο το υπουργικό συμβούλιο της Τουρκίας persona non grata» είπε ο Βίλντερς.

Ο Ολλανδός πολιτικός αποκάλεσε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «ισλαμοφασίστα» και τόνισε την αντίθεσή του στην προσπάθειές του αναθεώρησης του Συντάγματος στην Τουρκία προκειμένου να ενισχύσει τις εξουσίες του.

Το εθνικιστικό, αντιισλαμικό Κόμμα για την Ελευθερία (PVV) του Βίλντερς, που τάσσεται υπέρ της απαγόρευσης εισόδου στους μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες και το κλείσιμο των τεμενών, έρχεται ισόπαλο με το συντηρητικό κόμμα του πρωθυπουργού Ρούτε, το VVD, ενόψει των γενικών εκλογών της 15ης Μαρτίου.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου