Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Κορκίδης: «Εύχομαι όσα λένε και γράφουν για τις μικρές επιχειρήσεις οι 27 της Ε.Ε να τα εννοούν»


«Εύχομαι όσα λένε και γράφουν, ιδιαίτερα για τις πολύ μικρές και μικρομεσαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, καθώς και για τον ενεργό ρόλο των κοινωνικών εταίρων, οι ηγέτες και οι θεσμοί της ΕΕ των 27 να τα εννοούν και κυρίως να τα εφαρμόζουν χωρίς εξαιρέσεις και στην Ελλάδα», δήλωσε την Κυριακή, αναφερόμενος στη Διακήρυξη της Ρώμης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) Βασίλης Κορκίδης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Εξάλλου, σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κορκίδης σχολίασε: «Το μόνο ευχάριστο νέο από τις Βρυξέλλες εδώ και καιρό ήταν η ισοπαλία της Εθνικής στο Βέλγιο. Δεν το διαπραγματεύτηκαν, το πάλεψαν το ματς!».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου