Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Μοσούλη: «Φρικτή τραγωδία» ο θάνατος αμάχων


«Φρικτή τραγωδία» χαρακτήρισε τον θάνατο αμάχων σε αεροπορικές επιδρομές στη Μοσούλη του Ιράκ ο αρχηγός των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, στρατηγός Τζο Βότελ, χωρίς ωστόσο να αναλάβει την ευθύνη για τις επιδρομές αυτές.

«Διεξάγουμε έρευνα για αυτό το περιστατικό προκειμένου να καθορίσουμε τι ακριβώς συνέβη και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε έκτακτα μέτρα προκειμένου να αποφεύγουμε το ενδεχόμενο να πλήττουμε αμάχους» επεσήμανε σε ανακοίνωσή του.

Πολλοί άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορικά πλήγματα εναντίον της συνοικίας Αλ Τζαντίντα της Μοσούλης τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με Ιρακινούς αξιωματικούς και αυτόπτες μάρτυρες.

 «Η μάχη για τη Μοσούλη είναι δύσκολη» καθώς οι τζιχαντιστές έχουν διεισδύσει μεταξύ των αμάχων, τονίζεται στην ανακοίνωση του στρατηγού Βότελ.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP
Πηγή3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου