Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Στο Κοσσυφοπέδιο κατασχέθηκαν 2 εκατομμύρια πλαστά ευρώ


Η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου, συνέλαβε σήμερα δύο αλλοδαπούς, και στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν δύο εκατομμύρια πλαστά τραπεζογραμμάτια σε ονομαστικές αξίες των 500, 200, 100 και 50 ευρώ.


Σύμφωνα με το σκοπιανό ‘PlusInfo’, πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάσχεση πλαστών χαρτονομισμάτων τα τελευταία 20 χρόνια.Η σύλληψη έγινε τυχαία, όταν η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητο στα σύνορα με την Αλβανία. Στο αυτοκίνητο ήταν ένας Αλβανός και ένας πολίτης του Καμερούν.Στο χώρο αποσκευών εντοπίστηκαν, ακόμη, τρεις χιλιάδες φύλλα χαρτιού και χημικές ουσίες για την εκτύπωση πλαστών τραπεζογραμματίων.


http://www.echedoros-a.gr/2017/03/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου