Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Τουρκία: «Γιγαντιαία επιχείρηση στα σύνορα με Ιράκ- σκοτώθηκαν 7 Κούρδοι αυτονομιστές»


Ως ‘γιγαντιαία’ χαρακτηρίζει τουρκικό δημοσίευμα, τη στρατιωτική επιχείρηση κατά Κούρδων αυτονομιστών  του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) -που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση στην Τουρκία- στα τουρκο-ιρακινά σύνορα.

«Όπως ανακοινώθηκε από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, στο ύψωμα ‘Αλτίν Τεπέ’ στην περιοχή Ουλούντερε του Σιρνάκ εντοπίστηκαν από UAV να κινούνται  10-15 τρομοκράτες του PKK», σημειώνει το "sondakika.com" και προσθέτει ότι αμέσως άρχισε επιχείρηση από το στρατό και την πολεμική αεροπορία με αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, να έχουν σκοτωθεί  7 Κούρδοι αυτονομιστές.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των Κούρδων αυτονομιστών ξέσπασαν και στο ύψωμα Κουμάρ Τεπέ, όπου είχαν κρησφύγετα τα οποία εγκατέλειψαν.


Μάλιστα στο δημοσίευμα παρουσιάζονται και τα κρησφύγετα των Κούρδων αυτονομιστών.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου