Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Κ.Μητσοτάκης: «Τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών - Απεργία με το 50% +1 των εργαζομένων»


«Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών» έγραψε σήμερα στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της ΝΔ για αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου.

Η ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε με αφορμή τη νέα 24ωρη απεργία, σήμερα, των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες -ήτοι στο μετρό, τον Ηλεκτρικό και το τραμ. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δε, τόνισε, αναφερόμενος στους συνδικαλιστές, πως, με την στάση τους αυτή, αντί να τιμωρούν την κυβέρνηση, τιμωρούν τους πολίτες, «που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε», όπως έγραψε χαρακτηριστικά. 

«Σταματήστε» κατέληγε το tweet του κ. Μητσοτάκη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου