Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Gazprom: Αυξήθηκαν οι εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου από την Ελλάδα κατά 20,6%


Η Ελλάδα στο διάστημα Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου 2017 αύξησε τις εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου κατά 20,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρείας Gazprom, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Το 2016 η Gazprom αύξησε συνολικά τις εξαγωγές φυσικού αερίου προς την Ελλάδα κατά 35% σε σχέση με το 2015, φθάνοντας τα 2,68 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη συνάντηση που είχαν προχθές Τετάρτη στη Μόσχα ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας και ο πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου Αλεξέι Μίλερ, επισημάνθηκε η ανάγκη συνέχισης της συνεργασίας της Gazprom με τους ελληνικούς φορείς φυσικού αερίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου